jueves, 15 de marzo de 2012

Dona´m Rock 2012


Nou èxit del Festival de Rock Femení de Vacarisses.

Al voltant de 100 persones es van apropar dissabte passat al Punt de Vol de Vacarisses per gaudir del Dona´m Rock, el Festival de Rock Femení que organitza el col·lectiu “eltercerpárpado”.

La nit la va obrir Susú Pètals, la baixista de HeroÏnas, que va pronunciar un discurs reivindicant els drets i les llibertats de la dona, destacant ser propietàries del seu cos i de les seves experiències. També es va defensar el dret a l'avort, l'elecció de ser o no ser mare, i la igualtat de condicions al món laboral.

Després de les encertades paraules va començar el concert de HeroÏnas, amb un públic sempre lliurat i fidel, demostrant ser dones d'armes prendre i provocant al públic amb el seu rock més personal. Un directe contundent i enèrgic.



HeroÏnas

Van prosseguir Rotten Nuttes, la gran revelació d'aquesta edició, mostrant actitud, gamberrisme i garra com els mateixos Ramones, AC DC o The Stooges. Ara el rock té nom de dona.


Rotten Nuttes


Van finalitzar els concerts Santa Rita, fetitxe i padrines del festival, amb una estètica al més puro estil maig del 68 en homenatge a l'organització. Les barcelonines es van lliurar una vegada més, presentant els seus nous temes i recordant anteriors hits. No va faltar “Your credit is about to expired”, on van fer participi a la resta de les bandes sobre l'escenari, provocant el climax d'aquesta edició.


Santa Rita

La nit va continuar amb els Dj´s: Annabel_Ly, Sister Anne, Ingritx i Jotadark, els qui van fer cremar la pista de ball amb els seus sets ,rock añejo, indie, neo-psicodélia i rock´n´roll.

L'organització ha quedat molt satisfeta amb el resultat d'aquest any, i amenaça amb una tercera edició, i a poc a poc, convertir-se en un referent del rock en femení en el panorama musical del Vallés Occidental.

2 comentarios:

  1. Festivalako!!!!!!!!!!!!!!
    girl power!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Yo me lo pasé estupendo. Lástima que tengamos que esperar un año para la próxima edición.
    Parpados, queremos más, queremos más.

    ResponderEliminar